Voorinschrijving publicatie opbrengstgericht werken in het (speciaal) basisonderwijs

Voor de CED-Groep heb ik een boek geschreven over opbrengstgericht werken in het (speciaal) basisonderwijs. De publicatie verschijnt in april en zal worden gepresenteerd in Rotterdam op de conferentie ‘met robuuste opbrengsten’ op 20 april.

Het is geschreven voor directies, IB-ers, leerkrachten en bovenschools managers en behandelt de manier waarop je volgens het gedachtegoed van de CED-Groep (onderwijscontinuüm) datagestuurd en opbrengstgericht kunt werken.  Het boek beoogt niet alle antwoorden te geven, maar wil vooral stof geven om na te denken over de invoering van opbrengstgericht werken binnen de eigen schoolspecifieke situatie.

De publicatie zal in boekvorm te bestellen zijn in de online winkel van de CED-Groep. Een gratis digitale variant kun je downloaden via het internet. Voor de lezers van deze blog die in het bezit willen komen van deze publicatie heb ik een voorinschrijving georganiseerd.Via het invulformulier kun je je naam en mailadres achter laten. De digitale versie wordt opgestuurd wanneer deze beschikbaar komt. Ook bestaat de mogelijkheid om een vrijblijvend informatief gesprek of een presentatie aan te vragen. Ook dit kan in het formulier worden aangegeven.

Wie zich op deze manier inschrijft ontvangt naast de publicatie een stappenplan voor de invoering van opbrengstgericht werken.

De LinkedIn-groep ‘opbrengstgericht werken‘ is vanaf heden een open groep. Dit betekent dat iedereen met een LinkedIn-account zich aan kan melden. In deze groep vindt kennisdeling plaats en worden discussies gevoerd. Op dit moment zijn 180 mensen lid van deze groep.

Menno van Hasselt is eigenaar van Van Hasselt advies en werkt samen met de CED-Groep bij het invoeren van opbrengstgericht werken in het primair en speciaal onderwijs. Met Dieter.nl heeft Menno een opleiding ontwikkeld voor de onderwijskundig ICT-coördinator.  Menno is te volgen op twitter via @mennovh of via LinkedIn

Advertenties
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: