Gratis themaroutes op NOT 2011

Van 25 januari t/m 29 januari wordt in Utrecht de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) gehouden. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Dit jaar maken EDventure, de brancheorganisatie voor OBD’s  in samenwerking met Teachers Channel een bezoek aan de beurs voor PO-scholen gemakkelijker.

In hal 8 stand A040 kunt u gratis themaroutes afhalen. Er zijn routes voor begrijpend lezen, rekenen, techniek, effectief leidinggeven, talent en opbrengstgericht werken.  De routes bevatten belangrijke producten of diensten. Zo hoeft u niets te missen.  Ook staan op elke route handige vragen en links. Na afloop ontvangt u nog een aardige attentie.

Zelf zal ik vaak aanwezig zijn op de stand. Dus naast het afhalen van een route, hoop ik ook veel van jullie persoonlijk te ontmoeten.

Menno van Hasselt is eigenaar van Van Hasselt advies en werkt samen met de CED-Groep bij het invoeren van opbrengstgericht werken in het primair en speciaal onderwijs. Met Dieter.nl heeft Menno een opleiding ontwikkeld voor de onderwijskundig ICT-coördinator.  Menno is te volgen op twitter via @mennovh of via LinkedIn

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: