Digitale lesplannen en interactieve lessen testen? Doe mee met LES 2.0!

Zo’n 30 VO scholen werken aan het project LES 2.0. Het zijn de scholen van Digilessen VO en zij maken  samen met een aantal erfgoedinstellingen (o.a. Beeld en Geluid, Naturalis en ’t Nationaal Archief) lesplannen en uitgewerkte voorbeeldlessen voor Biologie 2e fase, Zorg en Welzijn jaar 3 en 4 en voor de MeMij vakken in de brede onderbouw.

De eerste lesplannen en voorbeeld lessen plus tools (inclusief toegang tot ED*IT, zie www.ed-it.nu)  zijn nú beschikbaar voor alle VO scholen. Om er nú – zonder kosten – ervaring mee op te doen. En om die ervaringen te delen samen met andere scholen.

Meedoen als vakgroep? Kom naar de informatiebijeenkomst op 7 april bij Beeld en Geluid in Hilversum. Voor aanmelding en informatie: www.les20.nl

LES 2.0 vormt een belangrijke aanvulling op het huidige aanbod van lesmateriaal en wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. het ministerie van OCW. LES 2.0 wordt ontwikkeld zonder winstoogmerk en komt tot stand dankzij een financiële bijdrage vanuit het Actieprogramma Maatschappelijke Sectoren & ICT, een initiatief van 6 departementen, waaronder OCW.

Advertenties
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: