wedstrijd onderwijs 2.0

Bijna 1000 mensen hebben zich voor de Linkedin-groep onderwijs 2.0 aangemeld. De diversiteit van de leden is zeer groot: van basisschool tot universiteit en van publieke sector tot commercie. Toch is er één thema wat de leden bindt en dat is het verzorgen van onderwijs in de 21e eeuw. Om de komst van deze mijlpaal te vieren hebben wij, Dieter Möckelmann en Menno van Hasselt een wedstrijd uitgeschreven. We zijn op zoek naar het 1000e lid én de mooiste onderwijssituatie waar het toepassen van multimedia een belangrijke rol heeft gespeeld.

 Het 1000e lid ontvangt van ons het boek “Screw it, let’s do it!” van de man waardoor wij ons graag laten inspireren, Richard Branson. Het meest inspirerende onderwijsvoorbeeld krijgt het boek Handboek Digibord & Didactiek van Allard Bijlsma (Instruct 2009) thuisgestuurd. Deelname is eenvoudig: Geef je op als lid van de groep ónderwijs 2.0′ door je aan te melden via Linkedin, groepen.  

Heb je een mooi onderwijsverhaal, dan plaats je dit als reactie onder het bericht. Wanneer we het 1000e lid bekend maken, sluit ook de deelname aan deze wedstrijd. Dus klim in de digitale pen en doe mee!

Advertenties
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: