Wij gaan van start

Vandaag, 1 september 2008 zijn alle scholen in Nederland weer gestart. Het belooft weer een ontwikkelingsvol onderwijsjaar te worden. Ruim 5000 leraren zijn in aanmerking gekomen voor de lerarenbeurs. Het ministerie heeft zelfs 2500 professionals teleur moeten stellen.
Bij de landelijke aanvragen Taalpilots valt hetzelfde beeld te bespeuren. Ook deze regeling is ruim overtekend. Het betekent dat er op veel scholen gewerkt gaat worden aan een verbetering van de kwaliteit. Soms op individueel niveau, maar vaak ook geldend voor de totale organisatie.

Vandaag start ook deze webblog. Een initiatief van twee bevlogen onderwijsmensen. Zoals veel scholen ambities hebben om de kwaliteit van het onderwijs in Nederland op een hoger niveau te brengen, hebben wij dat ook. Wij zullen ons uiterste best doen om deze blog een bron van inspiratie te laten zijn.
Onze ambities met deze blog zijn groot. Alle bijdrage gaan over onderwijs in de 21e eeuw. Dit betekent dat u van ons bijdragen mag verwachten die gaan over nieuwe onderwijskundige ontwikkelingen en multimediale toepassingen.

Wij werken hierbij samen met een groep mensen die hun sporen in het onderwijs hebben verdiend en die een goede kijk hebben om de onderwijskundige wereld om ons heen. Zij zullen, samen met ons, op zoek gaan naar goede voorbeelden die u kunnen inspireren uw onderwijs te verbeteren. Alle voorbeelden hebben één doel: Gemak, genot én gewin te ervaren voor uw onderwijspraktijk. Wij dagen u hierbij uit het morgen net iets anders te doen dan u gewend bent.

Rest ons alleen nog u een zeer plezierig schooljaar toe te wensen. Wij hopen dat u er met ons een boeiend onderwijsjaar van gaat maken!

Advertenties
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: